Groeneveld Watersport
Atlantic Marine Sun Cruiser 655 met 150 pk Suzuki en trailer

Helaas, deze boot is verkocht.

Bekijk onze actuele voorraad voor de alternatieven.

Extra informatie


Ontdek de Atlantic Marine Sun Cruiser 655!

Een ware droomboot voor liefhebbers van luxe en comfortabel varen. Met zijn luxe bekleding en ruime indeling biedt deze boot een ongeƫvenaarde ervaring op het water. De fantastische vaareigenschappen zorgen voor moeiteloos manoeuvreren en een soepele vaart.

Het prachtige zonnedek op de boeg nodigt uit om te ontspannen en te genieten van de zon en het uitzicht. Met de Atlantic Marine Sun Cruiser 655 geniet je van elk moment op het water in stijl en comfort.

Luxe afwerking en hoogwaardige kwaliteit

De boot is echt full option uitgevoerd met een teakhouten vloer, navigatieverlichting, kuipverlichting, een audiosysteem, een ingebouwde douchekop, een RVS biminitop en zwemtrap en nog veel meer. 

Ook heeft de boot een ingebouwde koelkast en ruimte voor een chemisch toilet.


De kajuit is voorzien ikke matrassen voor een goede nachtrust. Verder beschikt deze boot over een koelkast, RVS biminitop voor schaduw, kuipverlichting en een hoogwaardige kwaliteit afwerking die je zeker zal imponeren.

Disclaimer.
We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie.
Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleert u altijd zelf de zaken welke voor u belangrijk zijn en uw beslissing zouden kunnen beĆÆnvloeden.
Neem contact op met de verkoper voor uw aanvullende vragen.