Het bedrijf

Groeneveld Watersport is eind 2016 opgericht door Chris Groeneveld, toen 21 jaar oud.


Het begon allemaal thuis vanaf de oprit met kleine bootjes die weer in een caravanstalling gestald werden. 

Bij elke klus of bezichtiging werd er heen en weer gereden met de boten. Dit begon al snel te vervelen en daarnaast werd de caravanstalling al snel te klein. 


Toen na lang zoeken de huidige locatie aan "Over de Ee" beschikbaar kwam was de keuze dus ook snel gemaakt, we gaan verhuizen! 

Na wat sloop en verbouw werkzaamheden werden alle boten overgeplaatst en werd ook gedacht aan een winterstalling. Op deze locatie ging het allemaal gebeuren!

De eerste keer winterstalling was natuurlijk een heel gepuzzel, 20 boten in de stalling en je moest net de achterste hebben voor onderhoud of werkzaamheden. 

Gelukkig krijg je daar vanzelf handigheid in. 


2019 was een jaar waarin de werkzaamheden steeds meer werden uitgebreid, naast het aanschaffen van een heftruck en stallingsbokken werdt er ook stevig geinvesteerd in gereedschap en kwam er steeds meer kennis over de boten. 

Daarnaast werden we in 2019 officieel dealer van Lago Amore sloepen. Kwalitatief goede sloepen die we zelf helemaal kunnen opbouwen naar wens van de klant. 

2020 en 2021 waren bewogen jaren in de watersport, maar voor ons de beste jaren die we ooit hebben gehad. Hoe wrang dat ook klinkt.


Door deze coronaboost is het bedrijf enorm gegroeit, niet alleen in het aantal boten, maar ook is er weer flink geinvesteerd in gereedschap. Goede trailers, andere bedrijfswagens en nog meer en beter gereedschap. 

Hierdoor hebben we alle werkzaamheden in huis om de watersporter met bijna alles te helpen.