Groeneveld Watersport
Prins 580 Sundeck met 115 pk Honda en trailer

Helaas, deze boot is verkocht.

Bekijk onze actuele voorraad voor de alternatieven.

Extra informatie


Ontdek de prachtige consoleboot Prins 580 Sundeck, speciaal ontworpen voor watersporters die op zoek zijn naar een combinatie van stijl en comfort. Met zijn fraaie lijnen en prettige indeling is deze boot een lust voor het oog en biedt hij alle gemakken die je nodig hebt voor een ontspannen dag op het water. Geniet van de ruime kuip en het riant zonnedek, perfect om te ontspannen en te genieten van de zon. De comfortabele stoelen zorgen ervoor dat je in alle luxe kunt genieten van jouw vaarervaring.

Comfort en functionaliteit in 1


Of je nu wilt cruisen langs de kustlijn of watersportactiviteiten wilt ondernemen, de Prins 580 Sundeck biedt de ideale combinatie van functionaliteit en comfort. Met zijn doordachte indeling en hoogwaardige afwerking is deze consoleboot een waar pareltje op het water. 


Met de ruime kajuit met 2 slaapplaatsen is ook een weekendje weg met deze boot een mogelijkheid. 

Afspraak maken

 
 
 
 
Ja, (voeg hieronder foto's toe indien mogelijk)
Nee
 
 
 

Disclaimer.
We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie.
Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleert u altijd zelf de zaken welke voor u belangrijk zijn en uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
Neem contact op met de verkoper voor uw aanvullende vragen.